Happy Birthday Box Vrouw

25.0075.00 incl. BTW

Weer eens wat anders dan alleen een bloemetje of een kaart.. Getoonde box is een voorbeeld!! Op basis van uw keuzes wordt de box aangepast

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie├źn: ,

Beschrijving

Zilveren Letters Happy Birthday

Een gevarieerde Box die zo is samengesteld dat hij voor vrouwen van verschillende leeftijden en met verschillende interesses erg leuk is om te krijgen. Afhankelijk van de Box maat kiezen wij voor 1 of 2 flessen wijn of een ander leuk/lekker drankje maar dan zonder alcohol. Als u voor de dubbele optie kiest bij een kleinere box weten wij dat wij de keuze hebben voor droge/zoet witte of rode wijn. Bij een grotere Box doen wij dan van beide een fles in de Box.

Het kan ook zo zijn dat wij u een keuzes laten maken die de ontvanger uiteindelijk niet in de box zal aantreffen. We proberen onze boxen zo origineel mogelijk te maken en bepalen de inhoud op het moment van bestellen. Van sommige items is het handig voor ons om te weten of wij de ontvanger er een plezier mee doen.

Wij bieden u de mogelijkheid om aan te geven voor welke leeftijdscategorie wij producten uit mogen zoeken voor de Box. Maar het kan ook dat u vindt u dat de leeftijd van de ontvanger helemaal niet bepalend hoeft te zijn voor de inhoud van de Box ..dan kiest u voor “vrije keuze”.

 

Extra informatie

Drank

Zoete Witte Wijn, Droge Witte Wijn, Rode Wijn, Zoete en/of Rode Wijn, Droge en/of Rode Wijn, Liever geen Alcohol, Vrije Keuze

Om te lezen

Glossy, Lifestyle, Mode, Sportief, Koken, Bladcadeau, Vrije Keuze

Leeftijd

20-35, 35-45, 45-55, 55+, vrije keuze

Koffie of Thee

Koffiebonen, Gemalen Koffie, Neutrale Thee, Vruchten Thee, Liever niet

Box Maat=Prijs

Klein, Middel, Groot, XL