Uitleg….

Op onze website vol kadoboxen kun je bij weinig tijd of inspiratie kiezen voor een door ons samen te stellen box. Je kiest het bedrag dat je wilt uitgeven en de betrokken gelegenheid en vanaf dat moment is het onze uitdaging. Wij nemen echt de tijd om een mooie goedgevulde en originele box samen te stellen. Wij streven naar de ultieme verrassing. Je geeft zo geen standaard Box en je hoeft niet door ons winkelassortiment om zelf de meest passende Box samen te stellen.

Heb je wel alle tijd en zin om zelf een box samen..geniet dan van onze ruime assortiment losse artikelen in onze winkel. Dit assortiment zal regelmatig aangevuld en ververst worden.

Fillingthebox.nl moeten je wel `waarschuwen`….wij plaatsen, met uitzondering van enkele voorbeeldboxen, GEEN foto’s van de samengestelde Boxen. Wij vinden het voor beide partijen leuker als de Box niet volledig traceerbaar is of TE herkenbaar wordt als hij diverse malen wordt besteld. De inhoud staat altijd goed omschreven maar wij zorgen dat hij qua kleur, merk, smaak, geur etc constant varieert.
Wij hebben goed over het concept nagedacht en vinden dat het krijgen van een Box altijd een verrassing moet zijn..

Ons totale assortiment is vele malen groter dan de losse artikelen die je terugvindt in onze webshop. Alleen door een deel van het assortiment ´achter de hand`te houden kunnen wij verrassingsboxen samenstellen.

Vergeet vooral de GRATIS kaart niet te kiezen..bij zo’n leuk kado hoort natuurlijk een kaart..In de Winkel kunt u kiezen welke kaart wij bij in de Box mogen doen namens u